Job Pattinasarany

Deze losbollige Rotterdamse Chefkok/kunstenaar heeft een scherp randje en een bak aan ervaring. Job wist van kinds af aan dat hij kok wilde worden. Hij volgde in 1996 de middelbare koks opleiding op o.s.g De Eilanden in Spijkenisse en daarna de opleiding tot zelfstandig werkend kok op het Albeda college aan de Rosestraat in Rotterdam.

Hij begon in 1999 als afwasser bij Nighttown cafe waarna hij zich snel opwerkte tijdens zijn opleiding tot kok. Hij werkte voor onder andere voor 'Rosso' van Herman den Blijker, Restaurant 'Fred' en restaurant 'Eten' onder de vleugel van Mat Buitelaar (eigenaar Pinky Rose). Heeft mee mogen helpen in de keuken van 'Parkheuvel' en de 'Librije' in Zwolle. Op dit moment werkt hij als freelance kok en reist het land af voor zijn werk en kunsten.

Wat Eten We Vandaag 

Job presenteert samen met Perry, Miljuschka en Hugo het programma Wat Eten We Vandaag, waarin zij de kijker helpen om in een handomdraai iedere dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Met zijn aanstekelijk enthousiasme, humor en kennis is hij erg geschikt voor dit nieuwe platform.