24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Veelgestelde vragen

Members

Website/Recepten

App

Provider

 

Antwoorden

Members

Hoe kan ik member worden van 24Kitchen?

 • Ga naar registeren, link: http://www.24kitchen.nl/user/register
 • Vul een gebruikersnaam en e-mailadres in.
 • U ontvangt een e-mail: klik op de link.
 • U gaat nu automatisch naar de member-omgeving van 24kitchen.nl. Klik op de knop ‘inloggen’.
 • U kunt nu een wachtwoord aanmaken en overige gegevens invullen.
 • Klik op ‘opslaan’ en uw aanmelding is voltooid.
 • U ontvangt een e-mail met daarin de bevestiging van uw registratie. Vanaf nu kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen.

 

Hoe kan ik me inschrijven voor de nieuwsbrief van 24Kitchen?
U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen of opvragen als ik deze kwijt ben?

 • Ga naar wachtwoord vergeten, link: http://www.24kitchen.nl/user/password/remember
 • Vul een gebruikersnaam of e-mailadres in.
 • U ontvangt een e-mail: klik op de link. In deze e-mail staat onderin uw gebruikersnaam.
 • U gaat nu automatisch naar de member-omgeving van 24kitchen.nl. Klik op de knop ‘inloggen’.
 • U kunt nu een nieuw wachtwoord aanmaken.
 • Klik op ‘opslaan’ en het wachtwoord is opgeslagen.


Wat kost het lidmaatschap of de nieuwsbrief van 24Kitchen?
Alle diensten van 24Kitchen en www.24kitchen.nl zijn volledig gratis. U hoeft dus niets te betalen om gebruik te maken van de website of om member te worden.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Met uw gegevens gebeurt feitelijk helemaal niets. U wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen, zoals gebruikernaam, e-mailadres en wachtwoord. Deze hebben wij nodig om u aan te melden. Verdere gegevens (niet verplicht) gegevens gebruiken wij puur voor statistisch onderzoek. Uw gegevens zullen niet doorgestuurd worden aan derden. Verdere informatie kunt u hier het Privacybeleid lezen.

Hoe kan ik favorieten opslaan en terugvinden?
Onder elk artikel of recept staat een knop ‘voeg toe aan mijn favorieten’. U kunt uw favorieten terugvinden door naar ‘mijn account’ te gaan, en dan voor de tab ‘mijn favorieten’ te kiezen.
Wanneer u op de website bent van één van de programma’s van 24Kitchen, ziet u alleen de opgeslagen favorieten die horen bij dat specifieke programma.

Hoe werken de voorkeuren die je kunt toevoegen aan je profiel?
U kunt bepaalde voorkeuren aangeven in uw account: deze voorkeuren kunt u inschakelen bij het zoeken naar een recepten. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen Italiaanse recepten vinden wanneer hier uw smaakvoorkeur ligt.

Website/Recepten

Hoe kan ik recepten vinden via de website van 24Kitchen?
U kunt op verschillende manieren zoeken naar een recept op de website. Wanneer u op de homepage van 24Kitchen bent (www.24kitchen.nl) klikt u op de knop ‘recepten’ in de menubalk. U krijgt dan een uitgebreid zoekscherm te zien. U kunt zoeken op trefwoord, door uw zoekterm in te vullen in de witte balk en vervolgens op ‘zoeken’ te klikken. U kunt hier op verschillende woorden zoeken, bijvoorbeeld ‘paprika’ of ‘Bali’: al naar gelang hetgeen u zoekt.

U ziet verder in de zoekmachine verschillende knoppen waarmee u kunt zoeken naar een recept. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende menugangen, chefs, of programma’s. Hoe meer vakjes u invult, hoe beperkter en gerichter uw zoekresultaten zullen zijn.
Het is mogelijk om op de webpagina van een bepaald programma te zoeken. U zult dan alleen de recepten vinden die bij dat programma horen.

Hoe kan ik een video bij een recept bekijken?
Niet elk recept is voorzien van een video. U kunt de recepten met video herkennen aan de afspeelknop op de afbeelding. Om een video te bekijken hoeft u alleen maar op de afspeelknop op een afbeelding te klikken om de video te laten spelen.

Sommige recepten hebben geen video, klopt dat?
Ja, dat klopt. Wegens uitzendrechten kunnen wij niet alle video’s op onze website plaatsen.

Kan ik uitzendingen terugkijken via de website van 24Kitchen?
Dat is helaas nog niet mogelijk. Op termijn bieden wij services als VOD (Video On Demand) aan via uw provider en zullen uitzendingen wellicht via internet terug te zien zijn. Vooralsnog is dit nog niet het geval.

Kan ik het aantal personen aanpassen in een recept?
Aan de rechterkant van een recept ziet u een veld met het aantal personen. Dit aantal kunt u zelf aanpassen. Door vervolgens naast het veld te klikken veranderen de hoeveelheden van de ingrediëntenlijst automatisch.

Waar vind ik de recepten van de buitenlandse chefs?
Helaas hebben wij geen toestemming om de recepten van de buitenlandse chefs op onze website te plaatsten. U kunt terecht op de websites van de desbetreffende chefs.

Waarom zie ik soms op tv/ in de video maar één bord opgemaakt worden, terwijl het recept op internet voor vier personen is?
De hoeveelheden die beschreven staan in het boodschappenlijstje op internet zijn de juiste hoeveelheden. Soms is er op televisie echter geen tijd om het ook daadwerkelijk voor dat aantal personen te bereiden, of laat de chef liever één keer zien hoe het moet dan het vier keer te bereiden. Hou daarom de hoeveelheden in het boodschappenlijstje aan, en verdeel het gerecht over het juiste aantal borden. De porties zijn dan perfect in balans.

Wat gebeurt er met al dat eten bij 24Kitchen?
Bij 24Kitchen wordt er ontzettend veel gekookt en gebakken, maar wat gebeurt er eigenlijk met al dat eten? Deze vraag wordt vaak gesteld. In dit filmpje krijg je het antwoord.

App

Heeft 24Kitchen al een app?
24Kitchen heeft een app ontwikkeld, ‘Recept van de dag’, die elke dag een nieuw recept naar uw telefoon stuurt. U kunt de kookvideo bekijken, uw inkopen overzichtelijk zien en afstrepen op uw boodschappenlijst, en natuurlijk wordt de bereiding stap voor stap uitgelegd. Alle recepten zijn een week lang terug te lezen via de app. De app is beschikbaar voor de iPhone, iPad, Android smartphone en Android Tablet.

Provider

Hoe kan ik 24Kitchen zien op tv?
24Kitchen wordt via digitale televisie en glazvezel aangeboden. Bekijk hier alle providers.

Wanneer zullen andere providers 24Kitchen gaan aanbieden?
Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk via alle providers te ontvangen te zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw provider.