24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Simply Nigella

Relaxt, inspirerend en om te watertanden: in Simply Nigella zie je dat we ons beter kunnen voelen door wat we eten en hoe we koken. Met haar recepten en tips lukt het je om makkelijker en minder gestresst in de keuken te staan. Energy bars, simpele hoofdgerechten, prachtige taarten en gebak: in elke aflevering zie je onweerstaanbare gerechten.

Zoals Nigella zegt: “It’s all about the ease and comfort food. It’s also about the process of cooking itself – showing how it can provide pleasure and calm in an ever more stressful world.”

Christmas Special
Vier kerst met Nigella! Tijdens een uur durende special krijg je een kijkje in haar kerst-keuken. Feestelijke gerechten die makkelijk te maken zijn, dat is de insteek. Verschillende bijgerechten, maar liefst drie taarten als dessert, soep, koekjes en een recept voor de restjes van de ham… Het komt allemaal voorbij in de Simply Nigella Christmas Special.

Kijk 20 december om 17.00 uur naar de de Simply Nigella Christmas Special

Simply Nigella