De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

zoete pastizzi

Een heerlijke zoete lekkernij voor tijdens de feestdagen!

35 min kooktijd
Zoete pastizzi

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Victoriabeslag
Roer het eiwit los met de suiker en de amandelen.

Zoete pastizzi
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Laat het bladerdeeg ontdooien. Hak de pistachenoten. Meng de ricotta met de honing, suiker, eidooier, bloem en de pistachenoten. Bestrijk de randen van de deegplakjes met water. Schep in het midden van elk plakje een royale eetlepel van de vulling. Vouw de punten van het deeg naar elkaar toe en ‘plak’ de randen stevig dicht. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk met eidooiermengsel en schep er een lepel Victoria beslag op. Bak de pakketjes in circa 30 minuten goudbruin.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker