De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

stroopkoeken

75 min voorbereidingstijd
10 min kooktijd
Stroopkoeken

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Meng de bloem met het bakpoeder en kaneelpoeder. Meng de boter met de eidooiers, basterdsuiker en de appelstroop. Meng het bloemmengsel door het botermengsel en kneed tot een glad deeg. Vorm het deeg tot een “baksteensteenvorm”. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 1 uur in de koelkast rusten.

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Snijd het deeg in plakken van circa 5 millimeter dik en verdeel over de bakplaat. Bak de koekjes in circa 15 minuten krokant en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker