De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

scharrelaars

Roer de bloem met het bakpoeder door de melk tot een egaal beslag. Meng de eieren en het zout erdoor. Verwarm de olie tot circa 180°C. Schep het beslag in een spuitzak en knoop deze dicht. Knip een heel klein puntje van de spuitzak en spuit een nestje van het beslag in de hete olie.

20 MIN
Scharrelaars

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Roer de bloem met het bakpoeder door de melk tot een egaal beslag. Meng de eieren en het zout erdoor. Verwarm de olie tot circa 180°C. Schep het beslag in een spuitzak en knoop deze dicht. Knip een heel klein puntje van de spuitzak en spuit een nestje van het beslag in de hete olie. Bak de scharrelaars in circa 3 minuten goudbruin. Laat uitlekken en bestrooi met poedersuiker. Serveer met de jam. 

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker