Schuim
Verwarm de oven voor op 80 ºC. Klop de eiwitten in een vetvrije mengkom tot schuim. Kook water met suiker tot 121 ºC. Giet de suikersiroop druppelsgewijs bij het eiwitschuim en klop het eiwitschuim koud. Schep het eiwitschuim in een spuitzak met glad spuitmondje. Spuit op een met bakpapier beklede bakplaat torentjes van 6 centimeter doorsnede en 5 centimeter hoog. Droog het schuim minstens 2 uur in de oven.
Slagroom
Schaaf of rasp de chocolade. Klop de slagroom met de suiker yoghurt dik. Besmeer de schuimpjes met circa 1 centimeter slagroom. Bestrooi de slagroom met het chocoladeschaafsel. Schep de resterende slagroom in een spuitzak met gekarteld spuitmondje en spuit op elke merveilleux een rozetje. Halveer de aardbeien en leg de aardbeien op de rozetjes.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
merveilleux
Een heerlijke zoete lekkernij voor tijdens de feestdagen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties