De websites van 24Kitchen maken gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
advertisement
Uitgebreid zoekenEenvoudig zoeken

Makkelijke krokante ijsbollen

Rating 0/5

Krokante ijsbollen
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verdeel de boter in stukjes en meng de suiker erdoor. Meng de bloem en kaneelpoeder erdoor en wrijf met je vingertoppen door elkaar tot kruimels. Verspreid de kruimels over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in circa 30 minuten goudbruin en gaar. Laat afkoelen en verkruimel daarna met je handen nog een keer tot er losse stukjes ontstaan. Rol de ijsbollen door de kaneelkruimels en bestrooi met poedersuiker.

Makkelijke aardbeiensaus
Maak de aardbeien schoon en pureer ze met de poedersuiker tot een egale saus. Maak een spiegel op bord en schep kleine puntjes yoghurt met behulp van een theelepel rondom het bord. Maak met een satéprikker een spiraalmotief. Serveer in het midden van de saus de krokante ijsbollen.



Vegetarisch ja
Uit programma:
Recept van: Rudolph van Veen