Week
de rozijnen, krenten, abrikozen in circa 1 uur in de likeur. Snijd de abrikozen
in stukjes. Klop de eieren los met de melk en de suiker. Meng de bloem met het
bakpoeder en meng met het eimengsel tot een glad beslag. Halveer het
vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Hak de walnoten en meng
met de rozijnen, krenten, abrikozen, vanillemerg, sinaasappelblokjes en kaneelpoeder
door het beslag. Vet een puddingvorm in en schenk het beslag erin. Sluit af met
de deksel en gaar de pudding au bain-marie circa 1 uur en 30 minuten.
Stroopsaus
Verwarm
de appelstroop tot handwarm en roer de boter erdoor tot een smeuïge saus.
Serveer
de trommelkoek met de stroopsaus.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
luxe trommelkoek
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties