Pindakaascrème
Roer
de roomkaas luchtig en voeg de poedersuiker, pindakaas en de slagroom
toe. Meng tot een egale spuitbare crème. Schep de pindakaascrème in
een spuitzak met een gladde spuitmond. Spuit een dubbele cirkel op de
rijstwafels.
Pinda-karamelsaus
Karamelliseer
de suiker. Voeg de pinda’s toe laat circa 2 minuten mee
karamelliseren. Voeg voorzichtig de slagroom toe. Breng aan de kook
en roer tot de karamel opgelost is. Haal de pan van het vuur en roer
de boter erdoor. Laat de pinda-karamelsaus afkoelen.
Bananencompote
Smelt
de chocolade au bain-marie. Pel de bananen en snijd in blokjes. Meng
de bananenblokjes met het citroensap en de honing. Verdeel de compote
in de cirkels over de pindakaascrème. Lepel de pinda-karamelsaus
erover. Schep de gesmolten chocolade in een cornetje of spuitzak.
Spuit strepen chocolade over de karamelsaus. Bestuif met
poedersuiker.
Meld je aan en praat mee