De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

graceland dreams

30 MIN
Graceland dreams

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Pindakaascrème
Roer de roomkaas luchtig en voeg de poedersuiker, pindakaas en de slagroom toe. Meng tot een egale spuitbare crème. Schep de pindakaascrème in een spuitzak met een gladde spuitmond. Spuit een dubbele cirkel op de rijstwafels.

Pinda-karamelsaus

Karamelliseer de suiker. Voeg de pinda’s toe laat circa 2 minuten mee karamelliseren. Voeg voorzichtig de slagroom toe. Breng aan de kook en roer tot de karamel opgelost is. Haal de pan van het vuur en roer de boter erdoor. Laat de pinda-karamelsaus afkoelen.

Bananencompote
Smelt de chocolade au bain-marie. Pel de bananen en snijd in blokjes. Meng de bananenblokjes met het citroensap en de honing. Verdeel de compote in de cirkels over de pindakaascrème. Lepel de pinda-karamelsaus erover. Schep de gesmolten chocolade in een cornetje of spuitzak. Spuit strepen chocolade over de karamelsaus. Bestuif met poedersuiker.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker