24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement
Uitgebreid zoekenEenvoudig zoeken

Chocolademadeleines

Rating 0/5

Chocolademadeleines
Smelt de boter tot deze lichtbruin van kleur is en een nootachtige smaak heeft. Haal de pan van het vuur en roer de suiker door de boter. Voeg de melk en de honing toe. Roer stuk voor stuk de eieren erdoor. Zeef en spatel de bloem, bakpoeder en de cacaopoeder door het natte mengsel tot een egaal beslag. Laat het beslag circa 30 minuten rusten in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 190°C. Vet de madelainevorm in en schep met de ijsknijper een flinke lepel beslag in de vormen. Bak de madeleines in circa 10 minuten gaar.



Vegetarisch ja
Uit programma:
Recept van: Rudolph van Veen