De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

moonpie

Smelt de chocolade au bain marie. Verwarm de oven voor op 220 graden. Doe de suiker op bakpapier in een ovenschaal en laat 10 minuten warm worden.

15 MIN
Moonpie

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Bereidingswijze

  • Smelt de chocolade au bain marie
  • Verwarm de oven voor op 220 graden. Doe de suiker op bakpapier in een ovenschaal en laat 10 minuten warm worden.
  • Klop ondertussen in een brandschone schaal de eiwitten stijf.
  • Voeg daarna lepel voor lepel de hete suiker aan het eiwit toe.
  • Laat 10 minuten draaien met een elektrische mixer.
  • Verwarm de marshmallows  30 seconden op 900 watt in de magnetron.
  • Draai de gesmolten marshmallows mee in de mixer met het eiwit en suiker.
  • Vul 2 koekjes met een eetlepel marshmallow-meringue.
  • Haal de gevulde koeken met een vork door de gesmolten chocolade.
  • Leg op een vel bakpapier.
  • Versier eventueel met pinda’s.

Miljuschka reist af naar Amerika om ter plekke de uitgebreide food truck scene te ontdekken. Amerika is bij uitstek het land waar food trucks al onderdeel zijn van het dagelijks leven. Miljuschka ontmoet de interessante mensen achter de trucks en ontdekt via hen de meest bijzondere, uitbundige en originele gerechten waarvan je gaat watertanden als je er alleen al naar kijkt.

Uiteraard zet Miljuschka overal haar tanden in en likt ze haar vingers af bij gerechten als jambalaya on a stick, double dose cupcakes, de BBQ-klassieker brisket en baby bad ass burgers. Haar eigen variant van de gerechten vind je onder het kopje recepten op deze website.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker