De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tomatenfeest uit de oven

25 min kooktijd
Tomatenfeest uit de oven

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Pel en snijd de ui en snijd in partjes.
  • Pel en hak de knoflook grof.
  • Halveer en snijd de vleestomaten en pomodori in parten.
  • Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika grof.
  • Snijd de geitenkaas in plakken.
  • Verdeel de knoflook, ui, vleestomaten, pomodori, geitenkaas, cherrytomaten, tijm, honing en paprika over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met een scheutje olijfolie en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Bak de groente circa 20 minuten in de oven.
  • Kook de rigatoni volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Was en snijd de aardappels in kleine blokjes en kook de aardappels in de pan met pasta gaar in circa 5 minuten.
  • Pluk en scheur de basilicum.
  • Roer de basilicum door de pasta met aardappels. Breng op smaak met een scheutje olijfolie, een beetje zout en versgemalen peper.

Serveren

  • Verdeel de rigatoni en het tomatenfeest uit de oven over borden.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker