- Breng een pan met het water en een kippenbouillonblokje aan de kook.
Risotto
- Pel en snipper de sjalotten. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verwijder indien nodig het vel van de chorizo en snijd de chorizo in kleine stukjes.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de sjalotten en knoflook.
- Voeg de chorizo en de paprika’s toe en bak circa 4 minuten mee.
- Voeg de risotto toe en bak onder voortdurend roeren tot de rijst glazig wordt.
- Voeg de bouillon toe zodat de rijst net onder staat. Laat de bouillon verdampen en herhaal dit tot de risotto gaar is. Roer af en toe door.
- Halveer de cherrytomaten.
- Roer de tuinbonen en de cherrytomaten door de risotto en warm circa 5 minuten door.
- Rasp de Parmezaanse kaas boven de pan en roer rustig door.
- Breng de risotto op smaak met peper.
0 reacties