24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement
Uitgebreid zoekenEenvoudig zoeken

Boerenkoolwraps

Rating 0/5

Boerenkoolwraps

  • Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  • Pel en snipper de ui.
  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Schil en snijd de pastinaak in kleine blokjes.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten.Voeg de pastinaak en de komijn toe en bak circa 2 minuten mee.Voeg de boerenkool toe en schenk het water erbij. Breng aan de kook en laat de boerenkool en pastinaak in circa 10 minuten met de deksel op de pan gaar stoven. Breng het geheel op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Leg de plakjes bacon op een met bakpapier beklede bakplaat.Bak de bacon in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant.
  • Kluts de eieren in een kom. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de eieren in circa 5 minuten al roerend gaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Meng voor de saus in een kommetje de zure room met de mosterd.
  • Verwarm de tortilla’s in de magnetron.

Serveren
Beleg de tortilla’s met bacon, groente, ei en verdeel de saus erover. Rol de tortilla’s op en verdeel ze over borden.



Vegetarisch nee
Uit programma:
Recept van: Rudolph van Veen