24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Chefs

  • Bianca Janssen

    Bianca Janssen

    Bianca Janssen (1979) is geboren in Venray. Met Limburgs optimisme begon zij op haar 14e met een bijbaantje als afwashulp. Ze was onder de indruk van de hectiek in de keuken, de zalige geuren, de prachtige gerechten en de verse ingrediënten en wist direct dat ze kok zou worden. Vanaf dat moment heeft Bianca diverse opleidingen gevolgd om haar passie verder te ontwikkelen. Ze vond het prachtig om te zien wat er in de keuken allemaal mogelijk is, alle verse ingrediënten werden één grote inspiratiebron. Bianca werkte vanaf haar opleiding altijd op hoog niveau, met als hoogtepunt restaurant...

    Lees meer

  • Estée Strooker

    Estée Strooker

    Estée Strooker (1990) was als twintigjarige de eerste MasterChef van Nederland. Na haar vwo schreef ze zich in voor de studie rechten, maar pakte na een half jaar haar koffers en vertrok naar Parijs om haar passie achterna te gaan. Estée volgde daar een verkorte koksopleiding en liep stage bij toprestaurants. Eenmaal terug in Nederland wist ze: “Ik wil graag creatief aan de slag, maar het liefst ook voor mezelf werken”. De amusementssector trok haar aandacht en Estée schreef zich in voor de opleiding journalistiek met als doel ooit met koken op televisie te komen. Toen er...

    Lees meer

  • Evert te Pas

    Evert te Pas

    Evert te Pas (1971) heeft de hotelschool in Tilburg afgerond en reisde vervolgens de wereld over. Hij heeft rondgetrokken door Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Nieuw Zeeland, en Zimbabwe. Ook kookte hij op Curaçao, in Malaga, Zwitserland en Australië. Inmiddels is hij samen met zijn broer Hugo eigenaar van Bistro Noord in Amsterdam.Het is zijn beroep, maar hij heeft koken nooit als werk ervaren. Hij ziet het meer als een uit de hand gelopen hobby. "Ik kan gerechten zien ontstaan doordat ik een product zie liggen op de markt of in de winkel. Mijn brein gaat dan helemaal op hol en ik kan dan...

    Lees meer

  • Kasia Vermaire

    Kasia Vermaire

    Kasia Vermaire (1985) is opgeleid in voeding en beweging. Zij studeerde aan gerenommeerde instituten in Maastricht en Londen en begeleidde na haar opleiding mensen bij hun leefstijl en maakte persoonlijke voedings- en bewegingsprogramma’s. Ze specialiseerde zich in thee en doet zelfs mee aan wedstrijden. In 2010 won ze de Nederlandse thee sommelier-competitie en dit jaar werd ze zelfs tweede van de wereld! Inmiddels is ze haar eigen bedrijf begonnen als thee-sommelier, food inspirator en health coach. Ze werkt voor diverse grote bedrijven en merken in productontwikkelingen binnen de thee,...

    Lees meer

  • Mounir Toub

    Mounir Toub

    Mounir Toub (1978) heeft in verschillende restaurants in het zuiden van het land gewerkt. Hij heeft onder meer samengewerkt met Meesterkoks Margot Reuten en Eugene Swaelen en weet zijn weg in de professionele keuken feilloos te vinden. Een volgende ambitie was om zijn kennis over te brengen op ander jong talent. Zijn HBO-diploma voor docent behaalde hij cum laude met een deeltijdopleiding. Mounir werkte zes dagen per week, ging één dag naar school en moest zeven nachten in de week opdrachten maken en studeren. En dat 4,5 jaar lang! Inmiddels is hij alweer vijf jaar docent aan de...

    Lees meer

  • Prins van den Bergh

    Prins van den Bergh

    Prins van den Bergh (1984) heeft maar liefst 14 zwemdiploma’s en studeerde verder Internationale Communicatie in Den Haag en Valencia. Ze liep stage bij Holly Davis, een bekende 'food goeroe' uit Australië. Ze werkte mee aan 'Project om op te eten!', een initiatief waarmee de gevolgen van dagelijkse consumptie van voedsel onder de aandacht worden gebracht, zodat jongeren doordachte keuzes kunnen maken. Inmiddels is ze eigenaar van kookprins.nl en actief betrokken bij de Youth Food Movement; een jongerenbeweging die zich op een positieve manier inzet voor een eerlijker en gezonder...

    Lees meer

  • Roberta Pagnier

    Roberta Pagnier

    Roberta Pagnier (1979) werd geboren in Amsterdam maar heeft Italiaanse wortels. Dankzij haar moeder kreeg ze al op jonge leeftijd veel affiniteit met de Italiaanse keuken. Ze studeerde Europese Studies aan de UVA. Naast haar studie heeft ze altijd in de horeca gewerkt. In verschillende goede Italiaanse restaurants waar ze werkte, kreeg ze de smaak van het koken te pakken. Ze maakte kookvideo’s voor Het Parool en werkte een tijdje voor iens.nl. Sindsdien heeft ze altijd in de culinaire wereld gewerkt.Het liefst is ze vanuit de Italiaanse traditie bezig met eten. Warmte, gezelligheid,...

    Lees meer

  • Rudolph van Veen

    Rudolph van Veen

    Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen.Al vanaf zijn schooltijd waren nationale en internationale kookwedstrijden een uitdaging voor Rudolph, om anderen en zichzelf te overtreffen. Zo...

    Lees meer