Pel de ui, halveer en snijd in dunne halve ringen. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Schil en rasp de gember.
Snijd de biefstuk in reepjes. Halveer de limoen en pers het sap uit. Pers 1 limoen uit en meng het limoensap met de knoflook met rode peper, gember, sesamolie, sojasaus, honing en olie tot een marinade. Marineer de biefstuk 10 minuten in de helft van de marinade.
Verwijder de steelaanzet en de taaie draad van de peultjes. Kook de peultjes in pan met ruim kokend water met een beetje zout in 8 minuten beetgaar. Spoel de peultjes koud onder stromend water.
Zorg dat de noedels geheel onder water staan in een ruime kom met kokend water en een beetje zout. Giet na 3 minuten af.
Snijd de limoen in partjes. Verhit een wok zonder olie en bak de biefstuk op middelhoog vuur in circa 4 minuten rondom aan. Voeg de ui, shiitake, peultjes, noedels en de rest van de marinade toe aan de wok en schep om op hoog vuur tot de noedels heet zijn. Breng op smaak met versgemalen peper en een beetje zout.
Serveren
Verdeel de noedels over 4 diepe borden en serveer met partjes imoen.
Meld je aan en praat mee