De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vloeibaar paasmandje

120 min voorbereidingstijd
15 min kooktijd
Vloeibaar paasmandje

Een recept van

Corria Houthuizen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Vruchtijsblokjes
Leg in elk vakje van de ijsblokjestray een framboos, vul de tray voor de helft met bronwater en vries in circa 1 uur in. Vul als het water is bevroren de tray aan met bronwater en vries dit nogmaals circa 1 uur in.

Chocoladesaus
Breng de slagroom in een pannetje aan de kook. Hak de chocolade in kleine stukjes en leg in een glazen kom. Voeg hier de warme slagroom aan toe en blijf roeren tot de chocolade opgelost is.

Vloeibaar paasmandje
Mix de diepvriesframbozen, ijsblokjes, afgekoelde koffie, melk en de chocoladesaus circa 45 seconden in de blender. Verdeel de paaseitjes en de vruchtijsblokjes over de glazen. Schenk hier het gemixte drankje op en steek in elk glas een kaneelstokje.

Tip
Als je het vloeibare paasmandje ook voor kinderen maakt, vervang dan de sterke koffie door halfvolle chocolademelk.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker