Vruchtijsblokjes
Leg in elk vakje van de ijsblokjestray een
framboos, vul de tray voor de helft met bronwater en vries in circa 1 uur in. Vul
als het water is bevroren de tray aan met bronwater en vries dit nogmaals circa
1 uur in.
Chocoladesaus
Breng de slagroom in een pannetje aan de kook. Hak
de chocolade in kleine stukjes en leg in een glazen kom. Voeg hier de warme
slagroom aan toe en blijf roeren tot de chocolade opgelost is.
Vloeibaar
paasmandje
Mix de diepvriesframbozen, ijsblokjes, afgekoelde
koffie, melk en de chocoladesaus circa 45 seconden in de blender. Verdeel de paaseitjes
en de vruchtijsblokjes over de glazen. Schenk hier het gemixte drankje op en
steek in elk glas een kaneelstokje.
Tip
Als je het vloeibare paasmandje ook voor kinderen maakt, vervang dan de sterke
koffie door halfvolle chocolademelk.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
vloeibaar paasmandje
120 min voorbereidingstijd
15 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties