- Schil de kiwi’s en snijd ze in plakken.
- Snijd de nectarines en abrikozen in partjes.
- Vul de vormpjes met het fruit. Zet de plakjes kiwi tegen de zijkanten. Druk het lichtjes aan.
- Giet de siroop in een kan en vul aan met 100 ml water.
- Giet de limonadesiroop voorzichtig in de ijsvormpjes.
- Zet het houten stokje of op maat geknipte tapasprikker in het midden.
- Laat de ijsjes circa 8 uur in de vriezer hard worden.
- Dompel de houder even in heet water om ze makkelijker uit de vorm te krijgen.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
vlierbloesemwaterijsjes met fruit
10 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Cucina Moderna: Roberta's Italië
Vanuit Amsterdam kookt Roberta Pagnier de modern Italiaanse keuken. Haar inspiratie haalt ze uit Rome, waar ze elke aflevering de couleur locale opsnuift, proeft, ruikt en voelt. Ze ontmoet allerlei mensen en stuit op culinaire schatten. Dit brengt ze terug naar haar eigen keuken waar ze laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pasta en pizza.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties