De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vlierbloesemwaterijsjes met fruit

10 min kooktijd
Vlierbloesemwaterijsjes met fruit

Een recept van

Roberta Pagnier

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

  • Schil de kiwi’s en snijd ze in plakken.
  • Snijd de nectarines en abrikozen in partjes.
  • Vul de vormpjes met het fruit. Zet de plakjes kiwi tegen de zijkanten. Druk het lichtjes aan.
  • Giet de siroop in een kan en vul aan met 100 ml water.
  • Giet de limonadesiroop voorzichtig in de ijsvormpjes.
  • Zet het houten stokje of op maat geknipte tapasprikker in het midden.
  • Laat de ijsjes circa 8 uur in de vriezer hard worden.
  • Dompel de houder even in heet water om ze makkelijker uit de vorm te krijgen.

Vanuit Amsterdam kookt Roberta Pagnier de modern Italiaanse keuken. Haar inspiratie haalt ze uit Rome, waar ze elke aflevering de couleur locale opsnuift, proeft, ruikt en voelt. Ze ontmoet allerlei mensen en stuit op culinaire schatten. Dit brengt ze terug naar haar eigen keuken waar ze laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pasta en pizza.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker