Aardappels
- Breng een pannetje met water en een beetje zout aan de kook.
- Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar. Giet af en stoom droog.
- Snijd de dille fijn en voeg toe aan de aardappels.
Vissticks
- Dep de heilbotfilet droog met keukenpapier en snijd in brede repen.
- Strooi de bloem op een bordje.
- Kluts de eieren op een bordje.
- Strooi de panko op een bordje.
- Wentel de heilbotfiletrepen door de bloem, eieren en de panko in deze volgorde.
- Verhit een ruime scheut olie in een koekenpan en bak de vissticks om en om in circa 6 minuten goudbruin en krokant. Laat uitlekken op een bordje met keukenpapier.
Broccoli
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Snijd de broccoli in roosjes.
- Kook de broccoli in circa 4 minuten beetgaar. Giet af.
Remouladesaus
- Pel en snipper de ui.
- Snijd de peterselie fijn.
- Snijd de augurken in blokjes.
- Meng in een kommetje de ui met de peterselie, augurken, kappertjes, mayonaise en een klein beetje augurkennat.
Serveren
- Verdeel de aardappels, vissticks en de broccoli over borden. Lepel de remouladesaus eroverheen.
0 reacties