De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

verse makreel met kappertjes, olijven en doperwten

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm de grillpan voor. Smeer de velkant van de makreel in met olijfolie en gaar ze circa 6 minuten in de oven. Snijd de tomaten in reepjes en de olijven in ringen. Verwarm olie in een pan en fruit de tomaat, olijven, rasp van de sinaasappel, doperwten en kappertjes.

25 MIN
Verse makreel met kappertjes, olijven en doperwten

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm de grillpan voor. Smeer de velkant van de makreel in met olijfolie en gaar ze circa 6 minuten in de oven. Snijd de tomaten in reepjes en de olijven in ringen. Verwarm olie in een pan en fruit de tomaat, olijven, rasp van de sinaasappel, doperwten en kappertjes. Blus af met honing, balsamicoazijn en 200 ml olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Leg de makreel op borden en verdeel de saus erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker