Teriyakiburgers
- Kneed in een kom het gehakt, ei, paneermeel, sesamzaadjes en de teriyakisaus. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Vorm 4 gelijke burgers.
- Verhit een scheutje olie in een pan en bak de teriyakiburgers om en om in circa 8 minuten goudbruin en gaar.
- Snijd de broodjes doormidden. Bak de broodjes in de pan van de burgers in circa 2 minuten goudbruin.
Chinese koolsalade
- Verwijder de schil van de sinaasappels. Snijd de partjes los. Knijp voor de dressing de sinaasappels uit boven een grote kom. Voeg de sesamzaadjes, honing, water en de teriyakisaus toe.
- Halveer de Chinese kool en verwijder de kern. Snijd de Chinese kool in gelijke dunne plakjes.
- Snijd de radijs in plakjes.
- Snijd de bieslook fijn.
- Voeg de sinaasappelpartjes, radijs, Chinese kool en de taugé toe aan de dressing. Breng op smaak met de bieslook, een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
- Verdeel de teriyakiburgers en de Chinese koolsalade over borden.
0 reacties