Bereiding
Verwijder het vel van de worstjes en verkruimel het gehakt.
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak het worstgehakt circa 5 minuten tot het gaar is. Voeg de cavolo nero toe en roerbak circa 3 minuten mee.
Schenk er een scheutje water, kookroom en witte wijn bij en stoof de cavolo nero in circa 7 minuten gaar. Breng op smaak met een beetje zout en ruim versgemalen peper.
Snijd de paddenstoelen in reepjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Ris de tijm.
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de paddenstoelen circa 6 minuten. Voeg dan de knoflook en de tijm toe en bak nog 2 minuten mee.
Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Rasp de Parmezaanse kaas.
Schep de paddenstoelen bij de cavolo nero en roer twee derde van de Parmezaanse kaas erdoor.
Giet de tagliatelle af en schep door de cavolo nero.
Serveren
Schep de tagliatelle op bord en bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas.
0 reacties