24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement
Uitgebreid zoekenEenvoudig zoeken

Sticky runderchipolata’s met polenta

Rating 0/5

Bereiding:

• Verwarm de oven voor op 200 °C.
• Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten van de peper en snijd de peper fijn.
• Meng voor de sinaasappelmarinade de peper, mosterd, sinaasappelmarmelade, oregano, een beetje zout en versgemalen peper en de olijfolie extra vierge in een kom.
• Leg de chipolata’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met de sinaasappelmarinade.
• Halveer de venkelknollen en snijd in dunne plakken.
• Schil de winterpeen en snijd in dunne plakken. Schep de groente bij de chipolata’s en schep goed om. Verwarm de chipolata’s en venkel 15 minuten in de oven tot ze gaar zijn. Bedruip ze regelmatig met de marinade.
• Breng 500 milliliter water met het bouillonblokje aan de kook en voeg al roerende de polenta toe. Laat 10 minuten al roerend zachtjes koken tot de polenta gaar is.
• Rasp intussen de Parmezaanse kaas.
• Spatel de mascarpone en de Parmezaanse kaas door de polenta en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
• Verdeel de kappertjes over de groente.

Serveren

• Serveer de polenta bij de groente en de chipolata’s.

Vegetarisch
nee
Uit programma:
Recept van: Roberta Pagnier