De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

spaanse sperziebonen

Breng een pan met water op hoog vuur aan de kook. Rang de bonen, halveer ze en kook ze beetgaar. Spoel ze koud en laat ze goed uitlekken. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen.

15 min kooktijd
Spaanse sperziebonen

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Breng een pan met water op hoog vuur aan de kook. Rang de bonen, halveer ze en kook ze beetgaar. Spoel ze koud en laat ze goed uitlekken. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen. Snijd de olijven in ringetjes. Verhit olie in een pan en bak de bonen, paprika, olijven, knoflook en ui op hoog vuur. Blus af met het citroensap en breng op smaak met zout en peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker