De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

snijbonen in satésaus met mihoen

15 min kooktijd
Snijbonen in satésaus met mihoen

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Mihoen

  • Gaar de mihoen gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. 

Snijbonen in satésaus

  • Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
  • Verwijder de uiteindes van de snijbonen en snijd de snijbonen in ruitjes. Kook de snijbonen in circa 4 minuten beetgaar en giet ze af.
  • Snijd de rode peper in ringetjes.
  • Snijd de kipfilet in blokjes.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de rode peper en het gemberpoeder circa 1 minuut. Voeg de kipfilet toe en bak circa 4 minuten mee. Schenk het water en de kokosmelk erbij en voeg de pindakaas toe. Breng het geheel aan de kook en laat circa 4 minuten op laag vuur koken.
  • Snijd de bosui in ringetjes.
  • Voeg de bosui, taugé en de snijbonen toe en laat 2 minuten meekoken. Breng op smaak met een beetje zout en peper.

Serveren
Verdeel de mihoen over borden en lepel de snijbonen in satésaus erover. Strooi de gebakken uitjes erover.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker