De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

salade van andijvie met geitenkaas

15 min kooktijd

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Meng de mosterd met de azijn en olie en breng op smaak met zout en peper. Bak de spekjes uit in een droge koekenpan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Rooster de walnoten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Snijd de andijvie in reepjes en maak aan met de dressing. Verdeel de salade over borden en steek de geitenkaas ertussen.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker