Meng de mosterd met de azijn en olie en breng op smaak met zout en peper. Bak de spekjes uit in een droge koekenpan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Rooster de walnoten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Snijd de andijvie in reepjes en maak aan met de dressing. Verdeel de salade over borden en steek de geitenkaas ertussen.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
salade van andijvie met geitenkaas
15 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties