De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

rauwkost met 2 dips

15 min kooktijd
Rauwkost met 2 dips

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper fijn. Snijd de ansjovis fijn. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng de ingrediënten door de yoghurt en schep de dip in een bakje. Pel en snijd de knoflook fijn en meng ze met de eidooier, citroen, zout en peper. Klop er beetje bij beetje de olie door en schenk de aioli in een bakje. Halveer de komkommer en paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de komkommer en paprika's in reepjes. Schil de bleekselderij en snijd hem in reepjes. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Verdeel de groente over borden en serveer met de dips.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker