Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper fijn. Snijd de ansjovis fijn. Pel en snijd de knoflook fijn. Meng de ingrediënten door de yoghurt en schep de dip in een bakje. Pel en snijd de knoflook fijn en meng ze met de eidooier, citroen, zout en peper. Klop er beetje bij beetje de olie door en schenk de aioli in een bakje. Halveer de komkommer en paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de komkommer en paprika's in reepjes. Schil de bleekselderij en snijd hem in reepjes. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Verdeel de groente over borden en serveer met de dips.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
rauwkost met 2 dips
15 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties