Verwarm de oven voor op 160 ºC. Pel en snijd de knoflook in tweeën. Ris de rozemarijn. Snijd de aardappelen met schil in gelijke grove stukken. Meng de aardappels in een ovenschaal met olie, knoflook, zout en rozemarijn. Bak de aardappels circa 30-40 minuten in de oven.
Pel en halveer de knoflook. Snijd de citroen in plakken. Vul de piepkuikens met zout, peper, knoflook, tijm, rozemarijn en plakjes citroen. Verwarm de boter in een koekenpan en braad de piepkuikens in circa 5-10 minuten om en om goudbruin. Zet de piepkuikens, bij de aardappels, circa 25 minuten in de oven tot ze gaar zijn.
Snijd de snijbonen chinoise (in ruitjes) en blancheer de snijbonen in water met zout. Giet de snijbonen af en laat ze uitwasemen. Verhit boter en scheutje olie in een pan, stoof de snijbonen circa 2 minuten en breng op smaak met peper. Pluk en hak de peterselie fijn en roer de peterselie door de snijbonen.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
piepkuiken met snijbonen
50 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties