De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pasta e fagioli (pasta met bruine bonen) & brood met gio’s kruidenboter

Week de bonen circa 4 uur in een ruime hoeveelheid water. Let erop dat de bonen volledig onderstaan. Giet de bonen af. Breng water aan de kook en los de bouillonblokjes op. Voeg de bonen toe. Schil en snijd de waspeen en bleekselderij in kleine blokjes. Pluk en hak de bladselderij fijn. Pel en snipper de ui.

60 MIN
Pasta e fagioli (pasta met bruine bonen) & Brood met Gio’s kruidenboter

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pasta e fagioli
Week de bonen circa 4 uur in een ruime hoeveelheid water. Let erop dat de bonen volledig onderstaan. Giet de bonen af. Breng water aan de kook en los de bouillonblokjes op. Voeg de bonen toe. Schil en snijd de waspeen en bleekselderij in kleine blokjes. Pluk en hak de bladselderij fijn. Pel en snipper de ui. Voeg de waspeen, bleekselderij, bladselderij en ui toe aan de bonen en kook de bonen op laag vuur in circa 45 minuten gaar. Breek de pasta en voeg toe aan de pan en laat circa 10 minuten garen.

Boerenbrood met Gio’s kruidenboter
Snijd het brood in grove sneetjes. Pel en pers de knoflook. Snijd de chilipeper heel fijn. Pluk en hak de peterselie fijn en meng met de knoflook en chilipeper door de boter. Breng op smaak met zout. Besmeer het brood met de kruidenboter.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker