De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

papilotte met mosselen en miekoekjes

45 min kooktijd
Papilotte met mosselen en miekoekjes

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Mosselen
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de kool in dunne repen en de broccoli in roosjes. Snijd de kontjes van de asperges en snijd de asperges in schuine stukjes. Schraap de bovenkant van de wortels schoon en tourneer de wortels. Verdeel de mosselen over braadzakken en verdeel de groente erover. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen. Verdeel de paprika en de specerijen over de mosselen en schenk de sake erover. Zet de braadzakken op een bakplaat en knoop de braadzakken dicht met keukentouw. Zet de braadzakken circa 20 minuten in de oven tot de mosselen gaar zijn en openstaan.

Miekoekjes
Kook de mie gaar volgens de gebruiksaanwijzing en spoel de mie koud. Ontdooi de erwten en de diepvriesspinazie. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Kluts de eieren. Meng de spinazie, erwten, maïs, peper, mie en ei, breng op smaak met zout en roer goed door elkaar. Verhit olie in een pan en vet de steekring in met olie. Bak de mie in porties in de steekring om en om goudbruin en gaar.

Mosseldressing
Meng rijstazijn, gembersiroop, sesamolie, rasp en sap van een halve sinaasappel, en olie door elkaar.

Serveer de mosselen met de miekoekjes en de dressing.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker