Noedels
- Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Zalm
- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Meng voor de marinade in een kom de ketjap manis, gembersiroop en de wasabipasta.
- Leg de zalmfilets op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de zalmfilets met de marinade en bak de zalmfilets in de oven in circa 12 minuten gaar.
- Snijd de bosuitjes in ringetjes. Strooi twee derde van de bosui over de zalm.
Wokgroente
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes.
- Halveer de prei in de lengte. Was en snijd de prei in halve ringen.
- Snijd de champignons in vieren.
- Verhit een scheutje olie in een wok en bak de paprika’s, prei en de champignons in circa 5 minuten gaar.
- Voeg de taugé, de rest van de bosui en de sesamolie toe en bak nog circa 1 minuut mee. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Serveren
- Verdeel de noedels over borden. Schep de wokgroente op de noedels en verdeel de vis erover.
Meld je aan en praat mee