De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

oesters met thaise dressing

Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn. Meng de peper met de suiker, limoenrasp, sap van de limoen en de sojasaus. Steek de oesters open. Leg ijs en zeewier op een bord, leg de oesters erop en serveer met de dressing.

10 min kooktijd
Oesters met Thaise dressing

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn. Meng de peper met de suiker, limoenrasp, sap van de limoen en de sojasaus. Steek de oesters open. Leg ijs en zeewier op een bord, leg de oesters erop en serveer met de dressing.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker