Geitenkaasstokbroodje
- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Pureer de geitenkaas, crème fraîche en de honing in het staafmixerbakje tot het glad en smeerbaar is. Breng op smaak met versgemalen peper.
- Halveer het stokbrood. Besmeer het stokbrood met de geitenkaas en bak het stokbrood circa 8 minuten in de oven.
- Knip/snijd de tuinkers los. Strooi de tuinkers over het stokbrood.
Mango-maaltijdsalade
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verwarm een pan en rooster de walnoten circa 1 minuut. Voeg een scheutje olie en de knoflook toe en bak circa twee minuten mee. Voeg de spinazie toe en bak mee tot de spinazie een beetje geslonken is.
- Snijd de komkommer in blokjes.
- Halveer de cherrytomaten.
- Giet de mango af en snijd in stukjes.
- Pluk de lollo rosso.
- Meng in een grote kom de spinazie, walnoten, avocado, cherrytomaten, komkommer, lollo rosso, mango, balsamicoazijn en een scheutje olijfolie extra vierge. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
0 reacties