Voorbereiden
- Verwarm de oven voor op 160 ˚C.
Rfissa
- Pel en halveer de ui. Snijd de ui in halve ringen.
- Verhit een scheut olie in een pan en bak de kippenbouten rondom goudbruin. Bestrooi met ras el hanout, peper en zout.
- Pluk en hak de koriander fijn.
- Breng een pan met water aan de kook. Verwijder het kroontje van de tomaten en kruis ze andere kant in met een mesje. Dompel de tomaten circa 10 seconden in het water. Haal de tomaten uit het water, leg ze in ijswater en pel de schil eraf. Snijd de tomaten in blokjes.
- Voeg de tomaten, uien en koriander toe aan de pan met kippenbouten, voeg een scheut water toe zodat de kip net onder water staat en laat, met de deksel op de pan, circa 10 minuten garen.
- Scheur de wraps in stukken en leg ze in een ovenschaal. Verdeel de cherrytomaten over de wraps en bak ze circa 8 minuten in de oven. Giet de linzen door een zeef, voeg ze toe aan de kippenbouten en laat circa 2 minuten mee garen.
- Verdeel de wraps over diepe borden, leg hier een kippenbout op en overgiet met de saus.
0 reacties