24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement
Uitgebreid zoekenEenvoudig zoeken

Madiwodo quiche (ei met restjes groenten en ontbijtspek)

Rating 0/5

Verwarm je oven voor op 200 graden. Vouw een flink stuk aluminiumfolie dubbel en verdeel dit over het grillrooster uit je oven. Duw steeds ongeveer 2 centimeter naar beneden, zodat er golven ontstaan. Leg het rek op een bakplaat en verdeel de plakken ontbijtspek over de golven. Rooster het spek in ongeveer 10 minuten krokant in de oven.

Pak een nieuw stuk aluminiumfolie, vouw in de lengte twee keer dubbel en vorm hiermee een hart. Leg deze in een met olie besprenkelde pan of op een bakplaat. Verdeel de specerijen binnen de vorm en rooster kort. Voeg de groenten toe en breek hierboven de eieren. Bak de 'quiche' in de vorm op laag vuur.

Leg het gerecht op een bord en verwijder de folie. Serveer de madiwodo 'quiche' met de rucola en het spek.

Vegetarisch
nee
Uit programma:
Recept van: Estée Strooker