De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

dit zijn de allerlekkerste nacho's

Nacho liefhebbers opgelet! Met deze lekkere schaal steel je al snel de show.

15 MIN
Nachos

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Dit gerecht is gevuld met heerlijke groentes, vlees en een frisse guacamole. Voor de liefhebbers voeg ik ook nog jalapeño pepers toe, zo maak je deze snack lekker pittig. 

Bereidingswijze

Nachos

  1. Verwarm de oven of combimagnetron tot 180 °C. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak het gehakt rul samen met de tacokruiden.

  2. Snijd de ui in ringen en de paprika's in reepjes. Leg de nacho’s op een ovenvaste schaal, verdeel het gehakt en de groente erover en bestrooi dit royaal met geraspte kaas. Zet de nacho’s in de oven totdat de kaas gesmolten is.

  3. Verdeel de zure room en de guacamole over de nacho’s. 

Guacamole

  1. Prak een rijpe avocado heel fijn, voeg zout, peper, knoflook en eventueel cherrytomaatjes in kleine blokjes toe.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker