De kip curry maken:
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking.
- Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd hem in kleine blokjes.
- Pel en hak de knoflook.
- Snijd de kip in blokjes.
- Meng de kipblokjes met het kerriepoeder, paprikapoeder, gemberpoeder, 1 theelepel zout, rode peper en de knoflook.
- Pel en snipper de ui.
- Verhit de olie in een pan en fruit de ui kort.
- Voeg de gemarineerde kip toe en bak al roerend in circa 5 minuten gaar.
- Giet de rijst af en laat droog stomen.
- Was de spinazie en laat goed uitlekken.
- Bak de spinazie kort mee met de kip en voeg 200 ml kokosmelk en de gekookte rijst toe. Roer alles goed door.
De mango lassi:
- Schil de mango, verwijder de pit en snijd hem in blokjes.
- Pureer met een staafmixer de mango met de yoghurt, 200 ml kokosmelk en chilipoeder.
Meld je aan en praat mee