De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kinderbueno-croissants

Croissant-combi's zijn misschien wel populairder dan ooit! Zelf deze fantastische combinatie maken? Dit recept is ontzettend makkelijk en snel om te maken.

15 min. voorbereidingstijd
30 min. wachttijd
Direct naar recept
kinder bueno croissant

Een recept van

Raquel Palla Lorden

Raquel Palla Lorden

"Waarom in de rij staan voor een speciale croissant terwijl het ontzettend simpel is om zelf te maken? Deze combinatie van croissant en bueno is echt waanzinning (en supermakkelijk om te maken)."

Bereidingswijze

Kinderbueno-vulling

  1. Klop de slagroom samen met de suiker stijf.

  2. Roer de hazelnootpasta in een mengkom los met een garde. Voeg vervolgens ⅓ van de opgeklopte slagroom toe en meng tot een glad geheel.

  3. Spatel daarna voorzichtig nog een derde van de slagroom erdoor, gevolgd door het laatste deel.

  4. Schep de Kinderbueno-vulling in een spuitzak en laat 30 minuten opstijven in de koelkast.

Kinderbueno-croissants

  1. Maak een klein gat aan de onderkant van de croissant. Spuit de kinderbueno-vulling met de spuitzak in de croissant.

  2. Smelt de chocolade au bain marie. Hak de hazelnoten grof.

  3. Dip de croissants met de bovenkant in de chocolade. Bestrooi met hazelnoten en laat afkoelen. 

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.