De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kaasblokjes

40 MIN
Kaasblokjes

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rasp de oude kaas. Meng de bloem met het bakpoeder, roomkaas, de geraspte kaas en de boter tot een deegbal. Verpak het deeg in plasticfolie en leg circa 10 minuten in de koelkast. Bestuif het aanrecht met een beetje bloem en rol het deeg uit tot circa 1 centimeter dik. Bestrijk de deegplak met het ei-roommengsel. Bestrooi het deeg met het maanzaad, sesamzaad en het paprikapoeder. Snijd het deeg in 20 blokjes van 3x3 centimeter. Verdeel het deeg over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker