- Verwarm de oven voor op 220 ºC
Roseval aardappels uit de oven
- Snijd de aardappels in achten.
- Leg de roseval op een met bakpapier beklede bakplaat. Strooi de cajunkruiden erover en besprenkel met een scheutje olie. Meng alles goed door.
- Bak de aardappels in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Honey chicken wings
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Meng de kippenvleugels met het sap van de limoen, knoflook, honing en de bloem.
- Verhit een ruime scheut olie in een pan en bak de kippenvleugels om en om in circa 8 minuten goudbruin. Verdeel de chicken wings over een ovenschaal en gaar ze 15-20 minuten in de oven.
Peultjessalade
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Verwijder de harde draden van de peultjes. Kook de peultjes in 1-2 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud.
- Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in gelijke reepjes.
- Snijd de tomaten in blokjes.
- Meng in een kom de peultjes, paprika’s, tomaten, gemengde salade en een scheutje balsamicoazijn.
0 reacties