Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing.
Groente in kokosmelk
Schil en snijd de wortels in schuine plakjes van circa 0,5 centimeter dik.
Snijd de uiteindes van de sperziebonen en halveer de bonen.
Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook.
Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn.
Breng 200 ml water, ui, knoflook en kokosmelk aan de kook.
Los hierin het bouillonblokjes op. Kook alle groente in circa 6 minuten beetgaar in de bouillon.
Snijd de tempé in blokjes en voeg toe aan de bouillon.
Breng de bouillon op smaak met zout, peper en de chilipeper.
Maak het bosuitje schoon en snijd het bosuitje in schuine dunne ringen. Voeg als laatste toe aan gerecht.
Gebakken banaan
Schil de bananen en halveer ze in de lengte.
Verhit olie in een pan
Meng de bloem met de kerriepoeder en wentel de bananen erdoor. Bak de bananen in circa 4 minuten rondom goudbruin.
Serveer de bananen met de noedels en de groente.
0 reacties