De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

geroosterde rozemarijnaardappels met feta en olijven

Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappels en snijd ze in grove stukken. Pel en snipper de uien. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in repen. Meng de aardappels, uien, paprika, een scheut olijfolie, zout, peper en rozemarijn in een ovenschaal.

35 min kooktijd
Geroosterde rozemarijnaardappels met feta en olijven

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappels en snijd ze in grove stukken. Pel en snipper de uien. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in repen. Meng de aardappels, uien, paprika, een scheut olijfolie, zout, peper en rozemarijn in een ovenschaal. Bak het gerecht in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Haal de aardappels uit de oven en voeg feta en olijven toe.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker