De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

frisse aardappel-zalmsalade

20 min kooktijd
Frisse aardappel-zalmsalade

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

  • Breng 2 pannen met water en een beetje zout aan de kook.
  • Schil de aardappels en snijd ze indien eventueel in gelijke stukken. Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog.
  • Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoliroosjes in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en spoel koud.
  • Snijd de radijsjes in vieren.
  • Snijd of scheur de gerookte zalm in dunne reepjes.
  • Pluk en snijd de dille fijn.
  • Pel en snipper de ui.
  • Meng in een grote kom de dille, rasp en het sap van de citroen, de bruine basterdsuiker, grove mosterd en de ui. Schenk in een dun straaltje al roerend met een garde de olie erdoor. Roer de halvanaise erdoor.
  • Snijd of knip de tuinkers los.
  • Meng de aardappels, broccoli, radijs, doperwten, zalm en tuinkers door de dressing. Breng de salade op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Thema: passie voor piepers

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker