De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

franse zuurkoolschotel

70 min kooktijd
Franse Zuurkoolschotel

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Doe de zuurkool in een pan en voeg het bier, de laurier en de gekneusde jeneverbessen toe. Doe de dekstel op de pan en laat de zuurkool op laag vuur in circa 60 minuten gaar worden. Voeg 20 minuten voor het einde het spek, de casselerrib en de rookworst toe. Schil en kook of stoom intussen de aardappelen gaar. Serveer de zuurkool met het vlees en de aardappelen.

Dit recept komt uit de aflevering over Parijs van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker