Bodem
Smelt de chocolade au bain marie en roer de boter en de cornflakes erdoor. Bekleed een springvorm met een cirkel bakpapier. Verdeel de cornflakes gelijkmatig over de vorm en druk goed aan.
Flensjes
Meng de melk, zout en eieren met elkaar en roer met een garde de bloem erdoor. Verhit een scheutje olie in een de pan en bak 11 flensjes van het beslag.
Banketbakkersroomvulling
Week de gelatine in koud water. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng in een pan de melk met het vanillemerg en de helft van de suiker aan de kook. Roer de eidooiers met de rest van de suiker los en roer de bloem erdoor. Meng een scheutje melk door het eimengsel, schenk terug in de pan en roer goed door. Breng de banketbakkersroom aan de kook en gaar op laag vuur circa 5 minuten. Knijp de geweekte gelatine uit en meng door de banketbakkersroom. Leg een flensje op de taartbodem en strijk er een laag banketbakkersroomvulling over. Ga zo door tot de flensjes op zijn. Zet de taart circa 2 uur in de koelkast om op stijven. Haal uit de vorm en bestuif met poedersuiker.
Meld je aan en praat mee