- Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Exotische kipkerrie
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit een scheut olie in een koekenpan en fruit de ui, knoflook en kerriepoeder circa 3 minuten.
- Voeg de kippenpoten toe en bak ze in circa 5 minuten rondom goudbruin.
- Snijd de schil van de ananas, verwijder de kern en snijd de ananas in blokjes.
- Roer de ananas, gembersiroop, room, het water en het bouillonblokje door de kippenpoten. Breng het geheel aan de kook en laat circa 15 minuten koken.
- Snijd de bloemkool in hele kleine roosjes.
- Kook de bloemkool en doperwten circa de laatste 5 minuten mee.
- Meng de maïzena met een scheutje water en roer door het gerecht.
- Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Meld je aan en praat mee