De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bucatini con i broccoli

40 min kooktijd
Bucatini con I broccoli

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Breng een pan met water en zout aan de kook.
Snijd de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar. Haal de broccoli uit het water maar bewaar het water.
Stamp de broccoli fijn met een pureestamper en breng het water opnieuw aan de kook.
Kook de pasta beetgaar in het kookvocht van de broccoli.
Pel en snipper de ui.
Fruit de ui in olie en roer de ansjovispasta erdoor. Voeg de broccolipuree, peper, rozijnen en pijnboompitten toe.
Giet de pasta af en schep de pasta terug in de pan. Roer er een lepel broccolisaus door en verdeel de pasta over borden.
Verdeel de rest van de saus erover.

 

 

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker