- Pel en snipper de ui.
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes.
- Schil en snijd de pompoen in kleine blokjes.
- Smelt de boter in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en peper circa 2 minuten. Voeg de boerenkool en de pompoen toe en laat met de deksel op de pan in circa 15 minuten gaar worden.
Romige blauwe kaassaus en gnocchi
- Kook de gnocchi gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snijd de blauwe kaas fijn.
- Breng in een pan de kookroom met de blauwe kaas al roerend aan de kook. Kook circa 5 minuten en breng op smaak met een beetje versgemalen peper. Voeg de blauwe kaassaus toe aan de boerenkool en de pompoen.
- Giet de gnocchi af en voeg toe.
Serveren
- Verdeel de boerenkool-gnocchi met romige blauwe kaassaus over borden.
Meld je aan en praat mee