24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Over ons

24Kitchen is de enige foodzender van Nederland met vierentwintig uur per dag programma's over alles dat met food te maken heeft. Vanaf 1 oktober 2011 worden deze programma's via bijna alle digitale aanbieders aangeboden. 

24Kitchen geeft betrouwbare voorlichting over gezond eten kopen, koken en bereiden. Wij vinden dat gezond eten een must is. Gezond eten kan bijdragen aan het uitblijven van ziektes en overgewicht, en bovendien is gezond eten ook heel lekker! Toch is de stap van fastfood naar good food niet altijd één-twee-drie gezet en weten consumenten niet altijd waar zij eerlijke informatie over gezonde voeding kunnen vinden. De schappen van de supermarkten liggen vol producten waarvan de fabrikant beweert dat ze gezond zijn, maar is dit ook echt zo? 24Kitchen gelooft dat gezond eten ieders levensstijl kan en moet worden, en wil mensen graag inspireren en motiveren bewust om te gaan met voeding.

In onze televisieprogramma's geven de chefs genoeg tips en inspiratie om lekker en gevarieerd te eten. Ook wordt geprobeerd zoveel mogelijk uitleg te geven over ingrediënten en hun herkomst. Maar 24Kitchen is meer dan alleen een televisiezender: op internet vindt u een uitgebreid platform met daarin een gigantische receptendatabase, videorecepten, tips, nieuws, informatie en meer. Verder brengt 24Kitchen vier keer per jaar een digitaal magazine vol inspiratie uit; is er een wekelijkse nieuwsbrief; en ontvangt u via een mobiele applicatie dagelijks een nieuw recept voor een gezonde maaltijd. Wij proberen Nederland op verschillende manieren te overtuigen van onze boodschap: gezond eten is voor iedereen!

Meer weten over eten? 24Kitchen.